Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marc Vinyoles presenta al Penedès les propostes de “Renovació” per optar a la direcció del PDC

L’actual seu de Convergència Democràtica a Vilafranca ha acollit l’acte de presentació de “Renovació”, la candidatura que encapçala Ignasi Planas i que opta a dirigir el nou Partit Demòcrata Català.

L’encarregat de presentar les seves propostes a l’Alt Penedès ha estat Marc Vinyoles, que opta a la Secretaria General formant part d’aquesta candidatura.
Vinyoles explica que la seva intenció era fer més actes de presentació, però que realment no han tingut gaire temps després del congrés fundacional de fa uns dies.
Remarca que la seva és una proposta de renovació ja que tot i que alguns dels components provenen del món polític, la majoria ha fet activisme polític fora dels partits.
Davant d’un grup d’associats de Vilafranca i comarca del Partit Demòcrata Català, ha volgut ressalts que ells treballen des de la discrepància per sumar i avançar cap els objectius que s’han marcat.
Aquest divendres a la tarda comencen ja les votacions electròniques, i també ho fan dissabte al matí de manera presencial. Amb aquestes votacions el Partit Demòcrata Català escollirà els seus càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: