Diumenge, 28 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta la candidatura de Jaume Casañas per liderar la Federació Penedès del PDC

La candidatura per liderar l’executiva de la Federació Penedès del Partit Demòcrata Català veu el Penedès com a “territori equilibrador” de Catalunya.

Aquest matí s’ha presentat a Torrelles de Foix la candidatura per liderar l’executiva de la nova Federació del Penedès del Partit Demòcrata Català. La candidatura està encapçalada per Jaume Casañas, del Baix Penedès, i està estructurada en tres vicepresidències. El torrellenc Sergi Vallès és el primer vicepresident i representant de l’Alt Penedès; la diputada igualadina Maria Senserrich ocupa la segona vicepresidència en representació de l’Anoia; i, finalment, des de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras és el tercer vicepresident i representant del Garraf.

La candidatura afronta com a principal repte la coordinació entre les quatre comarques que representa amb la voluntat que la Federació del Penedès del Partit Demòcrata sigui un mirall de la futura ordenació territorial de Catalunya en vegueries.

Casañas, que és regidor del govern de Cunit, afirma que el Penedès, per volum de població i posició estratègica, és un territori que ha d’exercir com a agent equilibrador de Catalunya.

La candidatura es completa amb Àngels Chacón i Josep Llopart, de l’Anoia, Ramon Riera i Anna Ibáñez de l’Alt Penedès, Marijó Riba i Rosa Tubau pel Garraf, i per part del Baix Penedès, a més del propi Casañas, hi ha Agnès Ferré i Frederic Porta. Els associats del Partit Demòcrata Català han presentat la seva candidatura un cop el Baix Penedès va decidir integrar-se en aquesta nova organització territorial amb l’Anoia, el Garraf i l’Alt Penedès.

La setmana vinent es presentaran arreu de Catalunya les executives comarcals del partit. I els dies 30 de setembre i 1 d’octubre, el Partit Demòcrata Català escollirà els comitès que durant els propers quatre anys dirigiran les regions / vegueries i les agrupacions comarcals o de districte. En total s’escolliran 55 comitès comarcals o de districte i 9 comitès de regió o vegueria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: