Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El darrer ‘Veus del Món’ de la temporada al Casal Popular ens porta a Brasil

La cultura i la societat brasilera són protagonistes avui i demà al Casal Popular de Vilafranca, en motiu d’una nova edició del cicle ‘Veus del món’.

La primera sessió, la d’avui, consistirà en un taller de teatre social i teatre de l’oprimit, una art escènica amb arrels brasileres, i que consisteix en transformar a l’espectador en protagonista. Aquest taller, impartit pel Col·lectiu Brasil Catalunya, presentarà dinàmiques de grup, tècniques i exercicis d’interculturalitat, coneguts com a Jocs, per a actors i no actors, que serviran a més per desenvolupar aspectes educatius, de creixement personal, de treball en grup i, sobretot, per adquirir noves eines de caire social. En la sessió de demà, dijous, hi haurà una taula rodona de debat amb el títol ‘Cap a on va la política brasilera?’. Hi participaran Flávio Carvalho, sociòleg, ex col·laborador del Ministeri del Desenvolupament Agrari del Brasil i President de l’Associació Amics del Brasil a Barcelona, el periodista Joan Biosca, corresponsal de TV3 i Catalunya Radio al Brasil, el també periodista Jordi Relaño, que escriu per a diversos mitjans de comunicació com La Directa, i ha estat participant en les manifestacions de protestes al Brasil, i Pep Valenzuela, un altre periodista, en aquest cas redactor del diari Malarrassa, i autor, amb Pere Petit, del llibre “Lula, donde vas?”.

Acabada la taula rodona els participants podran introduir-se encara més en la cultura brasilera amb música, Caipirinhes i alguna tapa típica del país. A més hi haurà un petit mercat de llibres i discs nous i de segona mà, brasilers o sobre el Brasil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: