Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el Cicle 2016 de Concerts de Lluna Plena al Jaciment de la Font de la Canya

Aquest dissabte, tornen les propostes enoturístiques a l’entorn del Jaciment de la Font de la Canya, d’Avinyonet del Penedès, organitzades pel Centre d’Estudis Cossetans.

Les excavacions arqueològiques del jaciment de la Font de la Canya han identificat recentment evidències relacionades amb els orígens de la vinya i el vi al territori que es remunten al segle VIIaC i els concerts pretenen apropar el jaciment al públic de totes les edats, amb visites comentades, tastos de productes i propostes musicals.

Pels concerts de juliol i agost, el programa 2016 ofereix dues propostes amb el grup Tarragonako Txalaparta Eskola i un duet amb les arpistes Esther Pinyol i Caterna del Cerro, aquest dissabte 16 de juliol, i el pròxim 20 d’agost, respectivament.

El dissabte 17 de setembre, es durà a terme el recital “El vi encenia la vida”, amb Sílvia Amigó (veu) i Anna Peret (acordió), juntament amb el documental “Vi o Diversitat. Biodiversitat i Vinyes al Penedès”, amb el seu director Xavi Bayer.

Per a més informació, cal contactar al correu electrònic o trucar al 650473639.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: