Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Llum del Nord organitza al Parc del Tívoli un sopar de trencament de dejuni

Divendres a la nit l’associació La Llum del Nord organitzava al barri del Poble Nou un sopar de trencament de dejuni en el marc del Ramadà, amb la voluntat de promoure la convivència entre cultures

El president de l’associació, Ahmed Benallal comentava que és interessant fer aquests sopars al carrer, podent compartir amb altres ciutadans els valors i els costums dels musulmans en el marc del Ramadà.
Benallal explica que bàsicament donen recomanacions bidireccionals, tant a la comunitat musulmana com a la vilafranquina per tal de conviure millor. El Ramadà és una època en que els musulmans fan un canvi de ritme, i han de saber-lo explicar als seus conveïns; i aquests han de fer un esforç de tolerància.
En aquesta cinquena edició d’aquest sopar de trencament de dejuni organitzat per La Llum del Nord hi va assistir la subdirectora d’Afers Religiosos de la Generalitat, Isabel Escandell. Va destacar la importància d’actes com aquest, i el fet que es van generalitzant, per mostrar i donar a conèixer la diversitat religiosa que hi ha a Catalunya.
Des de l’Ajuntament la regidora de solidaritat i Cooperació, que també va participar del sopar, destacava la feina de sensibilització i difusió que es fa amb actes com aquest.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: