Dimarts, 1 de Desembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ahmed Benallal és el nou delegat de la Generalitat a Tuníssia

Ahmed Benallal és el nou delegat de la Generalitat a Tuníssia

El conseller Alfred Bosch ho ha anunciat avui després de la reunió del Consell Executiu, juntament amb el nomenament dels nous delegats de Mèxic i l’Argentina.

L’Ajuntament de Torrelavit vol felicitar el veí Ahmed Benallal que s’incorpora a la xarxa de delegacions del Govern de la Generalitat a l’exterior com a nou delegat de Tuníssia. El torrelavitenc s’incorpora a la xarxa de delegacions exteriors del govern català que ja cobreix 39 països. Benallal ha estat escollit per ocupar el càrrec mitjançant un concurs públic, tal com ja s’ha fet amb l’elecció dels darrers delegats del Govern a l’exterior, amb un jurat integrat per un grup d’experts en l’àmbit internacional i de Recursos Humans del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

Ahmed Benallal és llicenciat en Dret per la Universitat Sidi Mohamed Ibn Abdllah (Marroc). Té un Màster europeu en Mediació i un postgrau en Cultura de Pau i Drets Humans per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat director del Consell Islàmic Cultural de Catalunya, responsable de projectes d’immigració a APIP Barcelona, formador de mòduls d’interculturalitat i diversitat religiosa al Centre UNESCOcat i responsable de projectes a l’associació Llum del Nord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: