Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Guillem Revuelta i Núria Carreras guanyen el concurs de jeroglífics Endevina-la!

Aquest matí ha tingut lloc a les instal·lacions del Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès el sorteig del concurs lingüístic Endevina-la!

L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Comerç de l’Ajuntament Joan Manel Montfort i el conseller comarcal Pere Soler i amb alguns dels participants. El Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès i els comerços adherits al programa Voluntariat per la Llengua van posar en marxa aquest mes de maig el joc lingüístic Endevina-la! amb l’objectiu de promoure l’ús de la llengua catalana a les botigues d’una manera lúdica i engrescadora. L’Endevina-la! s’ha fet en 39 comerços col·laboradors distribuïts per tots els barris de Vilafranca.

El sorteig es feia entre les 900 butlletes participants: d’una banda amb 6 participants que havien respost correctament tots els jeroglífics i, de l’altra, amb la resta de participants. Els guanyadors han estat, en la primera categoria, el Guillem Revuelta, que justament era a la sala tot aprofitant el descans de l’hora del pati. El Guillem té només 11 anys.

 

L’altra guanyadora ha estat la Núria Carreras, voluntària lingüística. Tots dos han guanyat un lot de productes i vals de compra cedit pels establiments col·laboradors.

El concurs ha tingut una primera edició reeixida, amb la participació d’unes dues-centes persones i nou-centes butlletes.

 

Des del Servei de Català preveuen organitzar un cop l’any concursos d’aquestes característiques, donada la bona resposta dels participants i dels comerços adherits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: