Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival En Veu Alta arriba a Sant Martí amb dos espectacles al castell

El proper 17 de juny arriba per primera vegada a Sant Martí el festival de narració i tradició oral En Veu Alta.

La jornada inclourà dos espectacles gratuïts al castell del municipi, que obrirà al públic la nova sala de recepció i la resta de millores al castell.

El primer espectacle, sota el títol “Llegendes del rei Jaume I”, tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda i serà a càrrec de l’actriu i narradora Assumpta Mercader. Es tracta d’un espectacle familiar que es durà terme en diverses sales del Castell. Un cop finalitzat l’acte, es convidarà a una copa de cava als assistents a la nova sala de recepció de visitants del castell. A dos quarts d’onze de la nit el pati del Castell acollirà l’espectacle “Ramon Llull, l’amor foll”, a càrrec de grup LAI. És un espectacle destinat al públic adult i adherit a la celebració del 700 aniversari del naixement de Ramon Llull.

L’EVA 2016 té un cartell de 35 espectacles programats en 12 municipis de l’Alt Penedès entre el 10 i el 19 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: