Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Balanç positiu de la quarta edició del Shopping Night

Una passarel·la de moda a la Plaça de la Vila i la música en directe als carrers del centre han marcat la quarta edició del Shopping Night de Vilafranca

La música en viu, els tastos de vins del Penedès i les desfilades de moda i complements han estat els eixos principals de les activitats de la quarta edició del Shopping Night.

Unes 150 botigues del Centre Vila van mantenir les portes obertes aquest divendres passat fins a les dotze de la nit per celebrar una festa del comerç, oferint promocions i descomptes especials als seus clients, degustacions de vins i caves amb tastets i diverses activitats lúdiques.

Una de les novetats més destacades era una passarel.la de 8 x 14 metres amb tres ponts de llum i envoltada de cadires que es va situar a la plaça de la Vila.

Es van fer tres desfilades. La primera a quarts de nou del vespre amb moda infantil i després se’n van fer dues per adults a quarts de deu i a quarts d’onze de la nit. Totes tres desfilades van cridar molt l’atenció i van omplir  la plaça de la Vila. També hi havia una pantalla on es projectava el logo de la botiga que desfilava.

El resultat en general de la quarta edició del Shopping Night ha estat prou positiu. El president de Centre Vila, Fèlix Hill, remarca que es tractava d’una festa adreçada a la fidelització de clients, i al conjunt dels veïns de la vila i la comarca.

Als diferents carrers del centre s’oferien també diversos tallers, com per exemple de maquillatge infantil.

Els comerços adherits a Centre Vila també van regalar tiquets als seus clients perquè poguessin tastar els vins que hi havia en una carpa a la plaça de la Constitució. Els vins es podien acompanyar amb tapes que els bars i restaurants associats a Centre Vila oferien a la porta d’alguns establiments.

En aquesta quarta edició també es va notar un augment de l’animació musical amb diversos grups que oferien concerts de música en viu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: