Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres escoles de dansa de Vilafranca actuaran per un espectacle en benefici de la Creu Roja

Les escoles de dansa Assumpta Trens, Gimdans i Centre d’Activitats i Salut de Vilafranca s’uniran el proper 3 de juliol per presentar l’espectacle “Ritmes Solidaris”.

És una iniciativa conjunta amb el Teatre Casal en benefici de la Creu Roja de l’Alt Penedès. Els fons que es recaptin a través de les entrades del concert es destinaran al programa d’alimentació infantil d’estiu per així allargar les beques menjador en època no lectiva. El gerent del Casal Salvador Casals explicava que és una iniciativa innovadora ja que mai s’havien vist les 3 escoles juntes en un mateix festival.

La coordinadora de la Creu Roja de l’Alt Penedès Mireia Sàbat agraïa a totes les entitats l’esforç per organitzar aquest festival solidari.

Les directores de les escoles, Neus Fransi de l’Assumpta Trens, Blanca Cusiné del CAS i Sandra Ferré de l’escola Gimdans, van afirmar que tot i que el mes de juny és un dels més complicats per la preparació dels festivals de final de curs, estan contentes d’unir-se en benefici a la Creu Roja.

El preu de l’entrada serà de 8 euros. A partir del 25 de maig es podran adquirir al web del teatre Casal i a les escoles de dansa participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: