Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Martí Sarroca acull la sisena edició de “La Pedals de Clip” amb dos dies d’activitats

Sant Martí Sarroca acull la sisena edició de “La Pedals de Clip” amb dos dies d’activitats

Aquest cap de setmana del 21 i 22 de maig, Sant Martí acull una nova edició de “La Pedals de Clip 2016”, que promourà el ciclisme clàssic per l’Alt i el Baix Penedès.

A banda de la marxa de diumenge, s’han organitzat diverses activitats al Castell de Sant Martí i al seu entorn. La trobada és organitzada per la Unió Ciclista Vilanova amb el suport de l’Ajuntament de Sant Martí.
Diumenge es farà la marxa cicloturista Pedals de Clip amb dues rutes, de 47km i 75 km. Es una ruta ciclista de caràcter no competitiu, que els participants realitzen amb bicicletes clàssiques o “vintage” de carretera, anteriors a l’any 1987. La sortida serà a les 9 del matí de la zona esportiva, on participaran ciclistes vinguts d’arreu, acompanyats d’exciclistes professionals com el campió del món de pista Joan Llaneras i el ciclista homenatjat en aquesta edició, Marino Lejarreta. Durant tot el matí, a l’esplanada del Castell hi haurà una fira dedicada al món de la bicicleta i productes de la terra, i al migdia es farà entrega de recordatoris.
Dissabte 21 de maig, a les 7 de la tarda, el Castell de Sant Martí acollirà la xerrada col·loqui sobre ciclisme clàssic amb l’exciclista Marino Lejarreta, el polifacètic personatge del món del ciclisme Jaume Mir, el mecànic de Orbea “Sisquillo”, el fabricant de sabatilles de ciclisme Orestes Ribó, l’editor de la editorial Cultura Ciclista Bernat López i el
periodista Sergi Valdivieso, que serà el moderador.
Durant tot el cap de setmana es podran visitar tres exposicions al Castell; de pintura de ciclisme, de l’exciclista valencià Miguel Soro; de ciclisme de José Maria Pérez i una exposició de bicicletes clàssiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: