Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet arriba aquest diumenge a Vilafranca

El Casal organitza una de les proves del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet a la Rambla de Sant Francesc, en una jornada que preveu la participació de prop de 400 jugadors.

Aquest cap de setmana Vilafranca respirarà bàsquet. El Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet arriba aquest diumenge a la capital de l’Alt Penedès, amb la Secció Esportiva del Casal com a amfitriona de l’esdeveniment.

Serà una jornada que arrencarà a partir de les 9 del matí, a la Rambla de Sant Francesc, amb prop de 100 equips de les categories Mini, Infantil, Cadet, Júnior, Sènior, Unificada i PRO, aquesta darrera amb els millors jugadors i jugadores de 3×3 a nivell estatal del moment i la participació d’una desena d’equips internacionals.

L’acció es concentrarà al bell mig de la ciutat, al costat del Monument a Milà i Fontanals, de la Rambla. Una de les particularitats de la variant del bàsquet 3×3 és que s’acostuma a jugar a l’aire lliure. Alguns partits però, es disputaran a cobert, al Pavelló Joan Marquès.

Tota una festa del bàsquet a Vilafranca. La cita, diumenge, a partir de les 9 del matí, a la Rambla de Sant Francesc, de Vilafranca. Les previsions de la organització estimen la presència d’uns 400 jugadors al llarg de la jornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: