Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nati Soler i Josep Vallès presenten ‘Diuen…Escrits propers’ a la Biblioteca Torras i Bages

Dijous de la setmana que ve, a dos quarts de nou del vespre, Albert Claramont presentarà a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca el llibre ‘Diuen…escrits propers’, que ha editat Cossetània.

Seguint la línia iniciada amb ‘Poemes de pedra seca’, on es mostraven i convertien en objecte creatiu elements, fins al moment, poc valorats, com eren les construccions fetes exclusivament amb pedra, ara els autors presenten imatges i textos estretament lligats, on el Penedès és el protagonista exclusiu. En aquest llibre de Nati Soler i Josep Vallès s’hi troben paisatges, històries, ficcions i personatges, presentats individualment i amb el comú denominador de ser tots de la comarca.

El llibre va ser elaborat conjuntament pels seus autors ja fa cinc anys, però una colla de mals invencibles van condemnar-lo al sinistre espai d’un arxiu. Aquest Sant Jordi i gràcies a l’impuls dels dos ajuntaments dels autors, la Bisbal i Llorenç del Penedès, el llibre ha sortit a la venda a tots dos municipis i a partir d’ara vol recórrer tot el Penedès.

Durant la presentació, la llibreria La Cultural posarà a disposició dels assistents exemplars del llibre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: