Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca oferirà un assaig amb camisa al barri del Poble Nou aquest divendres

La Jove de Vilafranca oferirà un assaig amb camisa al barri del Poble Nou aquest divendres

Aquest divendres, la Jove de Vilafranca farà un assaig especial amb camisa al Parc Tívoli, al barri del Poble Nou, on té el local la colla.

Aquest assaig començarà a 2/4 de 8 del vespre amb la canalla, i seguirà a les 10 de la nit amb l’assaig general. Des de la colla conviden els veïns que ho desitgin a seguir l’assaig
D’altra banda, dilluns dia 16, la colla tindrà una petita actuació a les festes del barri de La Bleda, que haurà de servir per preparar l’actuació de Fires de Maig.
Comentar també què la colla Jove de Vilafranca tot i no tenir sortida aquest passat cap de setmana, ha participat en la rebuda d’un grup de castellers de la Colla Joves Xiquets de Valls que van fer diumenge una caminada per l’antic camí de Montblanc a Vilafranca. Seguint el que feien els antics xiquets de Valls quan venien a actuar a la capital de l’Alt Penedès. L’objectiu era fer un homenatge i ofrena floral al mausoleu de la Confraria del Roser, al cementiri de Vilafranca. Aquesta confraria era la que, antigament, llogava els antecessors d’aquesta colla per la Festa Major de Vilafranca. Els de la camissa blau cel van aixecar un pilar de 4 d’homenatge al cementiri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: