Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La gira de l’espectacle “Tants records” comença amb bon peu a Vilafranca

Diumenge va tenir lloc a l’Auditori Municipal de Vilafranca la representació de la versió renovada de l’espectacle “Tants Records”.

És una obra que acosta la dansa tradicional catalana al flamenc amb la incorporació de la música en directe. L’espectacle va ser interpretat pel jove cantaor Pere Martínez i els seus músics i el Cos de Dansa de l’Esbart de Sant Cugat.

Des de l’estrena del passat octubre a la Fira Mediterrània de Manresa, l’Esbart Sant Cugat, amb la col•laboració del Taller de Músics, ha estat treballant per ampliar l’espectacle i poder així completar una versió nova que incorpora peces inèdites i que es va veure per primer cop a Vilafranca. El repertori va incloure cançons tradicionals catalanes i versions de poemes de Salvador Espriu i del brasiler Chico Buarque arranjades amb diferents estils.

L’objectiu és la fusió de disciplines i d’estils en un espectacle íntim i proper. Des del cos de dansa de Sant Cugat estan contents amb el resultat.

Des de 1989, el treball del grup de l’Esbart s’ha caracteritzat pel seu esperit innovador en el món de la dansa catalana, fusionant la base de la cultura popular i tradicional del país amb moviments contemporanis. L’espectacle “Tants Records” va rebre la Beca de Cultura Popular 2015 atorgada per la Fundació Jaume Casademont.

Comentaris

  1. JOSEP MARIA JANE

    No sabia que era la primera vegada, o sigui estrena. Val a dir que ho van “clavar”. Realment molt bons, la fusió d’ambdós estils va tenir una suavitat i una emoció per gaudir.ho. Felicitats

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: