Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Llum’ porta la fusió entre el flamenc i la cobla a l’Auditori

‘Llum’, l’espectacle de Pere Martínez i la Cobla Marinada, fusiona el flamenc amb la cobla a través de la cançó protesta.

‘Llum’ és un espectacle que genera una emotiva comunió perfecta entre públic i artistes. Això és el que va succeir aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca amb aquesta proposta que uneix el talent del cantaor Pere Martínez i els músics de la Cobla Marinada a través dels arranjaments del músic Vicens Martín.

Ell mateix explicava abans del concert les principals claus de ‘Llum’.

La unió, a priori complicada, entre dos gèneres que semblen oposats ha estat més fàcil del que tots els implicats al projecte esperaven al principi.

L’espectacle ‘Llum’ és un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles, amb diversitat geogràfica i temporal, però que destaquen per la seva qualitat i la seva importància emocional, simbòlica i històrica. Un viatge on la foscor esdevé llum a través del flamenc i el jazz. La força expressiva de la veu de Pere Martínez, la potència de la Cobla Marinada combinades amb els arranjaments del director musical Vicens Martín, conformen un espectacle on l’emoció es viu a flor de pell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: