Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull diumenge la versió renovada de l’espectacle “Tants Records”

Diumenge a les 7 de la tarda tindrà lloc a l’Auditori Municipal del Vilafranca “Tants Records”, un espectacle que acosta la dansa tradicional catalana al flamenc incorporant la música en directe.

Serà interpretat pel jove cantaor Pere Martínez i el Cos de Dansa de l’Esbart de Sant Cugat. Des de l’estrena del passat octubre a la Fira Mediterrània de Manresa, l’Esbart Sant Cugat, amb la col•laboració del Taller de Músics, ha estat treballant per ampliar l’espectacle i poder així completar una nova versió que incorpora peces inèdites i que es podrà veure per primer cop a l’Auditori de Vilafranca.

Des de 1989, el treball del grup de Sant Cugat s’ha caracteritzat pel seu esperit innovador en el món de la dansa catalana, fusionant la base de la cultura popular i tradicional del país amb moviments contemporanis.

El repertori de l’espectacle inclourà cançons tradicionals i populars catalanes i versions de poemes de Salvador Espriu i del brasiler Chico Buarque arranjades amb diferents estils. “Tants Records” va rebre la Beca de Cultura Popular 2015 atorgada per la Fundació Jaume Casademont.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: