Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Corredors sadurninencs participen a la 15a Marató de Zegama, al País Basc

Corredors sadurninencs participen a la 15a Marató de Zegama, al País Basc

Dotze corredors de Sant Sadurní van participar diumenge a la Zegama Aizkorri Mendi Maratoia, acompanyats pels regidors de l’Ajuntament de la capital del cava Josep Maria Ribas i Montse Medall.

La cursa la va guanyar per vuitena vegada Killian Jornet, superant el seu propi rècord amb 3 hores i 50 minuts. El primer corredor sadurninenc a arribar a la meta va ser Jordi Gisbert, el segon Jordi Agustí i el tercer sadurninenc Octavi Delgado.
Es tracta d’una cursa que té la sortida i arribada en aquest municipi agermanat amb Sant Sadurní i els 42 quilòmetres de la qual conformen un recorregut de mitja muntanya pel massís d’Aratz i la Serra de l’Aizkorri, que inclou quatre dels cims més alts del País Basc. Una marató tècnica de molt alta dificultat i que s’ha de completar en un màxim de 8 hores, que transcorre per uns paratges de gran bellesa però on els corredors es poden trobar calor intensa, boira, vent o fort o pluja, com ha passat en aquesta ocasió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: