Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vallformosa crea les etiquetes del vi icona de Domènech Vidal a través d’una performance artística

Les caves penedesenques trauran aviat al mercat els vins Cultivare, de Domènech Vidal, una marca que el grup vol vincular de forma molt directa amb la cultura.

Cultivare, un blanc 100% xarel·lo de 2013, i un negre amb Sumoll i Samsó de 2012, són vins especials i elaborats de forma artesanal. Per això, les etiquetes que lluiran les ampolles també són especials. Han estat creades a través d’una performance artística única protagonitzada per la ballarina vilafranquina Olga Álvarez i el músic Manuel Marín.

La creació que ha comptat amb la conceptualització de l’estudi de disseny vilafranquí Ladyssenyadora i la producció de vídeo de la productora, també penedesenca, Centset. Tot un treball quilòmetre zero amb agents del territori que dediquen el seu dia a dia, precisament, a produir cultura.
Tota aquesta acció artística és un punt d’inici que ha sorgit del nom Cultivare i del concepte de cultivar la terra alhora que cultivar l’ànima. En el futur, els Cultivare només es faran si les condicions són les òptimes i la seva presentació sempre anirà precedida d’intervencions artístiques com la d’aquest matí.

Els primers Cultivare seran presentats al maig i estaran disponibles a punts seleccionats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: