Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Club ha premiat els millors estudiants de Vilafranca del curs 2014-2015

Dimecres al Claustre Sant Francesc s’han lliurat els premis als millors estudiants de batxillerat i selectivitat dels instituts i escoles de la vila del curs 2014-2015 per part de Rotary Club.

L’entitat també ha reconegut la trajectòria professional de l’arquitecte Josep Bertran.
Els estudiants premiats han rebut un diploma de reconeixement i la possibilitat de participar en un Camp d’Estiu en un país europeu durant dues setmanes. El president del Rotary Club, Sebastià Jané, i el responsable de programes internacionals de l’entitat, Joan Palau, han estat els encarregats de lliurar els premis.

El primer premi ha estat per Gemma Garcia, ex alumna del IES Alt Penedès. Va obtenir una nota d’accés de 9,526 i estudia actualment Filologia Anglesa a la Universitat de Barcelona. L’estudiant vilafranquina viatjarà fins a Dinamarca i valora positivament aquest premi.

El segon premi l’ha obtingut Mar Gusi, ex alumna de l’Escola Montagut i actual estudiant de Biotecnologia a la Universitat de Barcelona, amb una nota de 9,480. Gusi anirà a un Camp situat a Polònia.

Per últim, Sergi Campo ha estat guardonat amb el tercer premi amb una nota de 9,464. Va ser alumne de l’IES Milà i Fontanals i ara cursa estudis d’Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Pompeu Fabra. L’estudiant anirà a un Camp a Bèlgica.

Durant l’acte també s’ha concedit el Premi a la Trajectòria Professional al senyor Josep Bertran. Doctor en arquitectura i aparellador, Bertran ha valorat positivament aquest premi per tota la seva trajectòria professional, com és el fundador de la Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili i de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Bertran també és l’autor d’alguns dels edificis i projectes arquitectònics de Vilafranca, com el pla de millora de l’entorn de la Basílica de Santa Maria o el Tanatori de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: