Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La poeta vilafranquina Anna Gual ha guanyat dos premis pels poemaris ‘Molsa’ i ‘El tubercle’

La poeta vilafranquina Anna Gual ha guanyat dos premis pels poemaris ‘Molsa’ i ‘El tubercle’

Els llibres guanyadors, ‘Molsa’ i ‘El tubercle’, són els dos primers lliuraments d’una trilogia titulada ‘Arrel Trinitat’ i apareixeran publicats aquesta propera tardor.

La vilafranquina Anna Gual s’ha emportat dos dels premis de poesia més significatius del  panorama de les lletres catalanes: el Bernat Vidal i Tomàs, organitzat per l’ajuntament mallorquí de Santanyí; i el Senyoriu D’Ausiàs March, organitzat per l’ajuntament valencià de Beniarjó, lloc de naixement del conegut escriptor de l’edat mitjana.

Els llibres guanyadors, ‘Molsa’ i ‘El tubercle’, són els dos primers lliuraments d’una trilogia titulada Arrel Trinitat i apareixeran publicats aquesta propera tardor a dues editorials de prestigi com AdiA Edicions i Editorial 3i4, respectivament. En ambdós volums, la poeta Anna Gual segueix desenvolupant un estil molt marcat per “metàfores poderoses, un finíssim sentit de l’humor, així com per una mirada críptica cap a la realitat”.

Durant els propers dies, Anna Gual participarà en diversos recitals destacables, com el del desè aniversari de l’editorial LaBreu, que se celebrarà a Barcelona aquest dimecres; el del cicle de Poesia a les caves, que s’inicia a les Caves Pere Ventura de Sant Sadurní d’Anoia divendres; o la Taula de poetes organitzada per la Universitat de Barcelona el proper dimecres 4 de maig coincidint amb la Setmana de la Poesia de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: