Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV reforça la programació adreçada al públic juvenil amb Adolescents.cat i Hipsterland

A partir d’aquest dissabte Penedès TV ofereix l’emissió de dos programes
coproduïts per la Xarxa de Comunicació Local que s’adrecen específicament al públic juvenil.

A la una del migdia s’emet la versió televisiva del portal digital ‘Adolescents.cat’, un portal d’entreteniment i informació pensat per als més joves. A banda de notícies d’interès sobre personatges coneguts, novetats musicals i vídeos, el web destaca per la interrelació amb els usuaris, que poden plantejar dubtes que després resolen experts en psicologia, sexologia i nutrició.
El programa, plantejat com una ‘sitcom’ enregistrada a la redacció que el web té a Vic, té seccions sobre actualitat, entrevistes, música i consells adreçats a un públic d’entre 12 i 20 anys. ‘Adolescents.cat’ és una producció de La Xarxa de Comunicació Local amb la col·laboració de Fem Produccions i el suport de la Direcció General de Joventut del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.

I també aquest dissabte, just desprès de l’emissió d’’Adolescents.cat’, Penedès TV estrena, junt amb diverses televisions associades a la Xarxa,
Hipsterland.
‘Hipsterland’ narra en clau d’humor la història del Yon, un jove de Badalona al qual la parella el deixa al·legant falta d’inquietud cultural i coneixements. El Yon es retrobarà aleshores amb uns antics companys d’escola, immersos de ple en l’onada hipster de Barcelona.
Aquests amics l’acolliran al seu pis i intentaran transformar-lo en un dels seus per poder recuperar la xicota.
Inicialment era una Sitcom per internet, però La Xarxa de Comunicació Local va arribar a un acord de coproducció que va permetre acabar de rodar els sis últims capítols de la primera temporada, d’un total de dotze. Creada pels guionistes Marc Sarrats i Ivan Panisello, l’acord amb La Xarxa permet emetre-la a diverses televisions locals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: