Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca engega una campanya de civisme

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca engega una campanya de civisme

El govern municipal de Sant Martí ha posat en marxa una campanya, a través de banderoles i de materials gràfics a les xarxes socials, per fomentar tres missatges claus sobre el civisme.

Es tracta de treballar sobre el compliment de les normes de trànsit i d’aparcament per respectar els drets dels altres ciutadans, la necessitat d’implicar tots els veïns i veïnes per mantenir un municipi net, i el respecte al mobiliari urbà per tal de preservar béns col·lectius de l’espai públic.
Amb aquesta campanya es vol fomentar la consciencia col·lectiva i, al mateix temps, recordar que el govern vetllarà pel compliment de les ordenances, com a garantia d’un municipi net, respectuós i en el que val la pena viure.
Per altra banda, el ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat un conveni segons el qual el Servei Català de Trànsit tramitarà les denúncies per infraccions, normes de circulació i estacionaments no autoritzats en les vies urbanes del municipi, que podran ser iniciades pel vigilant municipal.

Comentaris

  1. La iniciativa em sembla perfecte i crec que es hora de posar seny en algun “personal” que tenim per aquí, i “altres de fora” que venen aquí a fer les malifetes. Ara be, com es sabut de tothom “aquests” incívics passen de tot i per moltes banderoles que hi pengin no faran ni cas, altre son les mesures que es poden aplicar a qui enxampin fent aquestes “gracies”, i per això es molt important la col·laboració ciutadana, si quelcom veu o indica qui i com es fan aquestes malifetes, per civisme i per respecte a tothom i amb els cales de tothom, te el dret i obligació de comunicar-ho al responsable del Ajuntament que li correspongui, i fins i tot si son actes greus trucar als Mossos a l’hora que sigui i sempre atendran la petició i atenció que tenen amb tota la comunitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: