Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca ha actuat al Tibidabo i es prepara per afrontar la seva diada en solitari

La Jove de Vilafranca ha actuat al Tibidabo i es prepara per afrontar la seva diada en solitari

Ahir, la Jove de Vilafranca va actuar a la Festa Castellera del Parc d’atraccions Tibidado, en un dia casteller i també de lleure per a tota la colla.

La Jove va actuar al costat dels castellers de Cerdanyola, descarregant un pilar de 4, un 3 de 6, un 3 de 6 amb agulla i un pilar de 4.

Aquest cap de setmana, la Jove tindrà força activitat. El dia de Sant Jordi, dissabte, farà la seva tradicional diada castellera a Vilafranca. Enguany, degut a l’impàs dels mesos sense junta, el nou equip directiu no ha pogut lligar colles acompanyants. Així doncs, la Jove hi actuarà en solitari, a la Plaça Constitució, a partir de les set de la tarda. Durant tot el dia, la colla tindrà activitat a la parada de roses i llibres de segona mà.

L’endemà diumenge 24, a les 12 del migdia, la Jove actuarà a Les Roquetes, al costat de la colla local. A la tarda, a les sis, participarà als actes de la vetllada solidària en suport al Marcel Surià, al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal, conjuntament amb diversos grups i entitats de la comarca.

La colla necessita nous castellers i castelleres i per això anima tothom a participar dels assajos, que son els dimecres i els divendres a Cal Peitabí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: