Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya Sense Por aterra al Penedès amb la voluntat de mobilitzar la ciutadania

Una assemblea obert, dimecres vinent a Vilafranca, servirà per informar sobre la campanya al Penedès.

El dimecres de la setmana vinent, a les set de la tarda, se celebrarà a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca una assemblea oberta de la campanya impulsada per la CUP ‘Sense por, desobeïm per la independència’. Hi haurà la presència de càrrecs electes dels ajuntaments investigats per l’Audiència Nacional per haver aprovat les mocions de suport a la declaració del Parlament de Catalunya del 9 de novembre del 2015. L’assemblea servirà per tractar diverses qüestions. Principalment com procedir davant “l’ofensiva de l’estat en contra dels càrrecs electes independentistes”, com respondre davant del “bloqueig del procés independentista” i com impulsar la mobilització popular per respondre “a les agressions de l’estat”.

Diversos càrrecs electes de la CUP van presentar ahir a Vilafranca la campanya i els objectius de l’assemblea del dia 27. L’alcalde de Capellades Aleix Auber va alertar que tota la informació que sigui facilitada a l’Audiència Nacional pot girar-se en contra dels alcaldes i regidors.

A tot el territori que abastaria la vegueria Penedès, diversos ajuntaments que han donat suport a la moció del 9N han estat requerits per l’audiència en el marc d’una campanya que podria afectar fins a 280 municipis catalans. Capellades, Sant Pere de Riudebitlles o Sant Martí Sarroca són alguns dels que han rebut el requeriment.

La convocatòria de l’assemblea de dimecres és totalment oberta a qualsevol persona de les comarques de l’Alt, el Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: