Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca fa castells de 6 a Sant Pere de Ribes

La Jove de Vilafranca fa castells de 6 a Sant Pere de Ribes

En un cap de setmana intens al voltant de la diada de Sant Jordi, la colla Jove de Vilafranca tenia actuació a Vilafranca el dissabte a la tarda i una matinal diumenge.

El dia de Sant Jordi, la colla tenia prevista la seva actuació castellera a Vilafranca, que enguany era en solitari degut a la manca de temps de la nova junta per convidar altres colles, que va fer que moltes ja tinguessin actuacions compromeses per Sant Jordi. De tota manera, la Jove no va deixar de ser present en aquesta diada tan especial en la que commemora la seva presentació a Vilafranca, el 23 d’abril de 2011, quan van assolir el seu primer 4 de 7. Però finalment, a les 7 de la tarda d’aquest dissabte va aparèixer pluja i la colla només va poder fer un pilar de 4 a la rambla Nostra Senyora i un pilar de 4 a la plaça Constitució.
L’endemà diumenge, la colla actuava a les 12 del migdia a Les Roquetes, al costat dels Castellers de Les Roquetes i dels Castellers de Castelldefels. Allà hi va descarregar fàcilment un 3 de 6, una torre de 6, la primera de la seva temporada, un pilar de 4 aixecat per sota i un pilar de 4. Les altres colles hi van fer castells de 6 pisos.
A la tarda, a les 6 de la tarda, van participar obrint els actes de la festa de suport al Marcel Surià, que es feien a Sant Pau d’Ordal, junt amb d’altres grups i artistes penedesencs. Dins el local del Centre Agrícola força ple de gent hi van aixecar un pilar de 4.
Diumenge vinent, dia 1 de maig, la colla actuarà a Vandellós, a les 12 del migdia, dins el marc d’unes jornades culturals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: