Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Èxit a la primera edició del curs de sommelieria realitzat a l’Espai Penedès|Bcn, de Tastavins Penedès

Èxit a la primera edició del curs de sommelieria realitzat a l’Espai Penedès|Bcn, de Tastavins Penedès

Quan l’Espai Penedès|Bcn, l’espai de tastos i maridatges de Tastavins Penedès, va obrir fa un any i mig es va fixar com a objectiu realitzar un tast diari per apropar al públic barceloní la cultura del vi i del cava i, en general, que descobrissin el Penedès.

Aquest objectiu s’ha assolit amb poc temps, per la sala ja hi han passat gairebé 10.000 persones. Ara, Tastavins Penedès es marca un nou repte, apropar-se als bars i restaurants de Barcelona, els principals prescriptors de vins, caves i clàssics. L’objectiu és que coneguin els cellers del Penedès i, al mateix temps, sàpiguen com s’ha de tractar un vi o un cava.
Amb aquesta motivació Tastavins Penedès i el Gremi de Restauració de Barcelona han tancat un acord perquè els més de 3000 restaurants associats passin per l’Espai Penedès|Bcn en un curs de sommelieria i enologia elaborat expressament per l’ocasió. Els restauradors tastaran també diversos productes del Penedès facilitats pels cellers partners de l’Espai Penedès|Bcn.
La proposta ha estat un èxit, ja que la primera edició del curs va aconseguir tancar places en menys de tres dies, i la segona edició ja està prevista pel dilluns dia 25 d’abril. Degut a l’èxit de la iniciativa diversos cellers del Penedès han mostrat interès en participar també de l’Espai Penedès|Bcn, que actualment compte amb més de 15 partners. Tots els cellers que participen a l’Espai Penedès|Bcn tenen dret a utilitzar la sala per fer tastos de la seva marca i el seu producte té preferència en els tastos, maridatges i la resta d’esdeveniments que organitza l’Espai Penedès|Bcn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: