Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avinyonet acollirà aquest mes d’abril la segona edició del Microvi, amb la voluntat de potenciar el municipi i els seus petits cellers

La iniciativa néixer l’any passat, i en aquest busca la seva consolidació. S’ha presentat a la Seu Km0 d’Enoturisme Penedès, a Vilafranca, amb la presència de l’alcalde d’Avinyonet, Oriol de la Cruz, i el president del Consorci de promoció Turística del Penedès, Sergi Vallès.

En aquesta segona edició, que se celebrarà del 8 al 24 d’abril, un dels principals objectius és oferir activitats singulars en espais emblemàtics del municipi, com explica Oriol de la Cruz.
També per exemple es fa un sopar maridatge amb vins i caves d’Avinyonet al a Avinyò Nou; un tast de vins dels massís del Garraf al celler Can Ràfols dels Caus; un tast d’olis de productors d’Avinyonet a Cantallops i una passejada i tast entre vinyes que es farà per can Mitjans i el conjunt medieval de Santa Susanna.
Un seguit d’activitats que tenen la intenció d’oferir diferents opcions per tal que tothom pugui trobar una al seu gust. I també amb la qualitat dels productes i els espais adients per tal de poder dur-les a terme amb tranquil·litat i gaudint de l’oportunitat de parlar directament amb els productors.
Una altra de les potes del Microvi és la mostrar de petits cellers que es farà el 16 d’abril, a l’Arboçar, i que permetrà gaudir de 40 cellers i més d’un centenar vins diferents.
En aquest cas, tot i que és una activitat en un recinte tancat i amb entrada, la voluntat és que s’adreci al gran públic, i que tothom en pugui gaudir.
Tot plegat, des del tast de vins naturals d’aquest divendres 8 d’abril als jardins de la Torre Romana de Les Gunyoles, fins la passejada entre vinyes del 24 d’abril; l’objectiu és posar Avinyonet al mapa buscant crear ocupació, mantenir el territori i crear riquesa.
Les entrades per els diferents actes es poden adquirir anticipadament al web www.enoturismepenedes.cat. El programa sencer d’aquesta segona edició del Microvi es pot consultar també a www.turismeavinyonet.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: