Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca va acollir un esprint especial de la Volta Ciclista a Catalunya que va veure passar als escapats de la jornada

La sisena etapa de la Volta passava dissabte pel Penedès i va ser una de les etapes en les que es va viure amb emoció l’escapada d’onze corredors, que al final va ser neutralitzada quan quedaven pocs metres per arribar a Vilanova.

Per l’Alt Penedès van fer un llarg recorregut que entrava pel cantó de Sant Pere Molanta i que tenia com a punt de màxim interès el pas per dins de Vilafranca on, davant del nº 36 de l’Avinguda de Tarragona, hi havia situat un esprint intermedi.
Tot i ser una hora força complicada, a les tres de la tarda del dissabte, hi va haver afeccionats i famílies que no es van voler perdre l’emoció de veure el pas de la Volta per la capital de l’Alt Penedès.
La Volta Ciclista a Catalunya és una cursa inclosa en la màxima categoria ciclista mundial, la World Tour, per la qual cosa comporta un moviment aproximat d’uns 200 corredors, 70 cotxes i 60 motos, acompanyats per un dispositiu de 46 motos i 3 cotxes dels Mossos d’Esquadra.
Abans de l’arribada dels ciclistes des de l’organització s’anava animant al públic.
A la sisena etapa es va produir una de les escapades més emocionants de la Volta del 2016. Al quilòmetre 60 es van escapar 11 corredors que van començar a agafar força distància del grup perseguidor. L’esprint intermedi de Vilafranca estava situat al quilòmetre 95, és a dir que ja portaven 25 quilòmetres escapats, i dels 11 corredors van puntuar al pas per l’esprint
Lindeman, de l’equip Lotto, Molard de Cofidis i Hesjedal del Trek. Els escapats van continuar la proesa fins al darrer quilòmetre en un dia nerviosíssim, on es va rodar a un ritme alt.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: