Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat de Sesgarrigues acull la presentació del llibre de contes “Amarg, dolç i suau”, de Marta Fos i Miquel Cartró

El dissabte 9 d’abril a les 6 de la tarda tindrà lloc a l’auditori del Centre Cívic de Sant Cugat de Sesgarrigues la presentació del llibre de contes “Amarg, dolç i suau” i una sessió de contacontes, actes organitzats per l’Associació Sant Adjutori.

El llibre, escrit per Marta Fos i Miquel Cartró i amb il•lustracions de Mònica Pinyol, es basa en fets reals i explica la vida quotidiana dels infants sahrauís. És un homenatge a les famílies i als nens que conviuen en diferents territoris del país i les diferents situacions tant dolces com amargues que han de viure. Els contes tenen l’objectiu d’informar, sensibilitzar i difondre la realitat dels infants i alhora fomentar valors solidaris i empatia cap als nens i nenes, víctimes innocents en els conflictes armats.

Comentaris

  1. Montserrat Albet

    El conte es presenta en el marc del 20è Aniversari de l’Associació de Sant Adjutori que es celebra enguany. Aquesta entitat està fent una tasca molt important en l’inserció sociolaboral en persones en risc d’exclusió social i en l’àmbit de l’habitatge social al poble.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: