Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral alemanya Liederkranz-Cantiamo de Vimbuch ha visitat Vilafranca amb la Coral Laroc com a amfitriona

La relació entre la coral de Vimbuch, un petit nucli situat al costat de Bühl, i la coral Laroc, ve de lluny. La coral vilafranquina ha volgut convidar els seus companys alemanys en el marc de la celebració del seu vint-i-cinquè aniversari.

Els alemanys van arribar dijous i, a banda de preparar el concert, van participar en diverses activitats per a conèixer Vilafranca, el Penedès i Catalunya.

Per donar la benvinguda a la formació, el mateix dissabte al matí es va celebrar una recepció institucional a l’Ajuntament de Vilafranca amb la participació de diversos representants del consistori. El regidor de Cultura Raimon Gusi recordava l’objectiu de la trobada i posava l’accent en què Vimbuch és un poble molt proper a la ciutat agermanada de Bühl.

La visita de la coral alemanya és una mostra més dels lligams entre Vilafranca i Bühl.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: