Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es pot formalitzar la inscripció al nou espai familiar Quitxalla de Sant Sadurní

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha posat en marxa el nou Espai Familiar Quitxalla, ubicat a l’Escola Bressol l’Espurna i que vol convertir-se en un espai de relació i suport familiar en el qual pares, mares i cuidadors amb infants de 0 a 3 anys puguin trobar un lloc on jugar i compartir l’experiència, acompanyats de professionals de l’àmbit social, educatiu i especialitzat.

Un espai dirigit a escoltar, acollir i orientar sobre dubtes i angoixes de la vida quotidiana entorn a la cura de la petita infància.
Aquest servei permet incidir en la participació equilibrada de dones i homes en la co-educació dels fills i filles, responsabilitzant-se en la tasca compartida de fer créixer als fills. Per donar més sentit a la intervenció i ampliar els camps d’atenció es proposaran intervencions externes de professionals en l’àmbit de l’educació, la sanitat i la psicologia infantil.
Quitxalla estarà obert els dimarts de 2/4 de 10 a 11 del matí i el dimecres de ¼ de 4 a 2/4 de 5 de la tarda per un preu de 15 euros al mes.
Les inscripcions ja es poden fer a l’oficina municipal d’escolarització, al Casal d’Entitats, situat al carrer de Marc Mir, 15.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: