Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carnaval infantil torna a ser un dels actes més multitudinaris de la festa

El carnaval infantil va tornar a omplir aquest dissabte a la tarda el centre de Vilafranca de nens i nenes disposats a passar-ho bé i a lluir les seves disfresses.

La festa començava a la Plaça de la Vila amb la sorollosa despertada de sa majestat el rei Carnestoltes per part de tota la canalla que es va reunir a la plaça. Amb la col·laboració de la batukada de l’escola municipal de música Maria Dolors Calvet, els nens van aconseguir despertar el rei de la seva migdiada i començar la petita cercavila que els conduiria a la Plaça Jaume I, on va tenir lloc tota l’activitat.

El carnaval infantil és sempre un dels actes més multitudinaris de la celebració del Carnestoltes i, aquest any, hi havia una novetat important: la presència de la Serpetineta.

Entre els nens i nenes que es van aplegar a la festa hi havia disfresses de tota mena. Entre els qui vam entrevistar hi havia un zombie, una portera de discoteca i el personatge de còmic La màscara.

El carnaval infantil va ser amenitzat per l’espectacle “El gran reBOOOMbori”, de la companyia Roger Canals. En acabar hi va haver xocolatada per a tots els nens disfressats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: