Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Carnaval Infantil va omplir els carrers després de la despertada del Rei Carnestoltes

Com és tradició a Vilafranca, molts nens i nenes es van concentrar dissabte a les 5 de la tarda a la Plaça de Vila per despertar el Rei Carnestoltes d’una llarga migdiada. S’hi van reunir nens i nenes disfressats de tota classe de personatges que, acompanyats de les seves famílies, esperaven impacients per encetar la rua del Carnaval Infantil.

Aquest era el segon any que la despertada es feia amb una cançó que va crear el músic Carles Sanz. A més, la rua va acompanyada d’una xaranga integrada per alumnes de l’Escola Municipal de Música. Una agrupació musical amb un fort component de percussió, que va ajudar a despertar al carnestoltes.

En declaracions en exclusiva a la nostra emissora, el rei ens explicava que la cançó l’havia ajudat a llevar-se amb més energia.

Un cop despertat el rei es va iniciar la rua infantil de carnaval que va anar carrer de la Cort amunt i passant per diversos carrers del centre va acabar de nou a la Plaça de la Vila amb un espectacle infantil.

En paral·lel, el teatre del Casal Societat la Principal celebrava també el Carnaval Infantil. El Miquel Àngel Garcia, president de l’entitat, comentava que a l’acte s’hi aplegaven fins a tres generacions.

Tant al carrer com a l’interior del Casal, el Carnaval Infantil va ser un èxit de participació un any més.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: