Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues sorpreses marquen l’Arribada del Rei Carnestoltes a Vilafranca

S. M. El Rei Carnestoltes XIIIè i I de Vilafranca, acompanyat de tota la seva Cort, arriba demà, Dijous Gras, a les 7 de la tarda a la plaça del Carme.

La Comissió de Carnaval ja ho té tot a punt per rebre’l i ha preparat un parell de sorpreses. La tècnica de Cultura, Lídia Romeu, no vol desvetllar-les, però avança que la Cort creix.
El Rei, acompanyat de la seva família: la Concubina, el Confetinet i la iaia, i també de la Cort al complet es dirigirà a la plaça de la Vila, passant per els carrers de la Font, Parellada, rambla de Nostra Senyora i Sant Joan. També els acompanyaran els McKensy’s Clan Band i no hi faltaran els taverners repartint vi.
Així que arribin a la plaça de la Vila, cap a ¾ de 8 del vespre, tindran lloc les dues sorpreses i el Rei Carnestoltes XIIIè i I de Vilafranca prendrà l’Ajuntament i pronunciarà el seu pregó, instaurant el seu regnat a través de l’excés, la sàtira, la disbauxa i el desafiament a les prohibicions.
A la plaça de la Vila, l’ou que fa dos anys el Rei va treure per la boca al morir i que ha anat creixent serà clau.
L’arribada del Rei acabarà amb la botifarrada popular i per acomiadar el
Dijous Gras a La Moderna, a dos quarts d’11 de la nit, es projectaran els curtmetratges del CURTnaval i es lliuraran els premis als guanyadors.
En l’acte també es podran veure tots els curts de la Novena del Carnaval 2016, que acaba demà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: