Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cine Club Vilafranca i Entrepobles-Penedès presenten l’estrena del documental “Hija de la Laguna”

L’acte tindrà lloc aquest divendres a les 8 del vespre, a la Sala Zazie de Vilafranca, i comptarà amb la presència de la seva protagonista, Nélida Ayay, amb la que es podrà compartir col·loqui sobre la pel·lícula i la realitat que ens acosta.

Nélida és una dona dels Andes que parla amb els esperits de l’aigua. La troballa d’un jaciment d’or amenaça amb destruir la llacuna que ella considera la seva mare. Per evitar-ho, Nélida s’afegeix a la lluita dels pagesos de la zona que temen quedar-se sense aigua, enfrontant-los a la minera d’or més gran de Sud Amèrica.
Aquesta projecció tindrà entrada gratuïta per a tot el públic. Hi haurà “taquilla inversa” per col·laborar en les despeses del viatge de la protagonista del documental.
Entrepobles, des de fa anys, dóna suport a les lluites de diferents comunitats de Centre i Sud Amèrica en defensa del territori. Coneixen bé aquest fenomen a través dels centenars de conflictes ambientals que avui tenyeixen tot l’anomenat “Sud global”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: