Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Dona’m cine’ mostra una gran diversitat de perspectives dins el feminisme i els punts en comú

La Sala Zazie ha acollit la sessió de curtmetratges ‘Dona’m cine’, amb els millors treballs del concurs internacional de curtmetratges realitzats per dones.

Durant la sessió, que tenia lloc aquest dimarts al vespre a la Sala Zazie, es va fer la projecció d’una selecció dels curts finalistes i dels tres guanyadors de la quarta edició d’aquest concurs. ‘Dona’m cine’ és un concurs internacional de curtmetratges realitzats per dones, plataforma de creativitat i cultura en línia, construccions col·lectives i mirades feministes diverses que vol fomentar una xarxa d’intercanvi de material audiovisual fet per dones i, al mateix temps, visibilitzar produccions audiovisuals que no tenen espais en els mitjans de comunicació tradicionals.

La sessió va ser presentada per l’actriu i productora teatral Clara Cols i va comptar amb un col·loqui amb Judith Muñoz Saavedra, activista, investigadora i docent, que ha participat en el jurat d’aquesta edició del concurs.

Muñoz destacava que la gran diversitat de punts de vista i temes que es tracten en els curtmetratges presenten trets en comú com la col·lectivitat, la cura o el respecte per la terra i el medi ambient.

Per la seva banda, des d’Entrepobles, entitat organitzadora del certamen junt amb la productora Doble Banda, Jaume Canals posava l’accent en una diversitat que és necessari mostrar perquè sovint queda invisibilitzada.

Entre els curtmetratges que es van poder veure hi havia els treballs premiats: ‘La soledad de la señora Vila’, premi del públic, i ‘Somos resistencia’, premi del jurat.

La sessió a Vilafranca va comptar amb el suport de l’Ajuntament i el Cineclub.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: