Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

No s’ha presentat cap candidatura per dirigir la Colla Jove de Vilafranca i el Consell Jove es constitueix com a Junta Gestora

Aquest divendres es va celebrar l’assemblea extraordinària al local de la Colla Jove en la qual a priori s’havien d’escollir nous cap de colla i president.

Finalment, però, no es va presentar cap candidatura.
La necessitat de canvi era evident perquè a mitja temporada el president de la colla, Justo Pérez ho va haver de deixar per motius de salut i a més es trasllada a viure fora de Catalunya. D’altra banda el passat 27 de novembre va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de la colla Jove Xiquets de Vilafranca en la qual el cap de colla, Juan Carlos Escalante, va presentar la seva dimissió.
La vicepresidenta, Marta Escudé, explica que per capitanejar la colla cal tenir una certa experiència i això ha dificultat que finalment es presentés cap candidatura a l’assemblea. Com marquen els estatuts ara, i temporalment, el Consell Jove es constitueix en Junta Gestora.
La junta estarà integrada pels 7 fundadors de la colla, més els excaps de colla i expresidents. Els 7 fundadors són Manel Trias, Manel Cantón, Montse Vallès, Albert Hill, Joan Gimbert, Jesús Pié i Àngels Beré.
Tot i l’entrebanc que pot suposar per la colla no disposar de cap de colla ni de president Marta Escudé apunta que els membres de la Jove de Vilafranca continuen convençuts que es tracta d’un impàs temporal i es mostren amb ganes de continuar treballant pel futur de la colla.
Aquests primers mesos de l’any les colles castelleres es plantegen la renovació o continuïtat dels equips directius. A Vilafranca els Xicots ja han anunciat continuïtat de cap de colla i presidenta, els Verds renoven i la Jove es troba, de moment amb aquest impàs sota la direcció de la Junta Gestora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: