Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alumna de Gràfica Impresa de l’Arsenal Ana Macías és l’autora de la portada del darrer premi El Lector de L’Odissea

La novel·la de Laura Tejada ‘Un cop morta’, guanyadora del 17è premi de narrativa El Lector de L’Odissea, ja té portada. És obra de l’alumna de Gràfica Impresa de l’escola municipal d’art Arsenal Ana Macías i és la fotografia de dues sabates vermelles a un carrer esquitxat de fulles seques.

La porta de Macías és una de les cinquanta propostes que van presentar els alumnes de l’Arsenal després de llegir el llibre. Les propostes van passar per un procés de selecció en què van intervenir la mateixa escola, la llibreria L’Odissea, la pròpia autora, Laura Tejada, i l’editor de RBA La Magrana, que havia de triar entre cinc propostes finals.
Macías explica que, amb la portada vol transmetre el tarannà d’una protagonista que se sent absent.

Per a l’autora del llibre, participar en el procés de creació i selecció de les portades ha estat una experiència molt enriquidora. Des de l’Arsenal valoren, sobretot, el fet que aquest és un encàrrec professional.

L’escola rebrà 300 euros per la creació de la portada.
Aquest és el tercer any que l’Escola Arsenal dissenya la portada del llibre guanyador del Premi El Lector de L’Odissea i el segon que la portada serà la imatge dels llibres que es distribueixin a tot Catalunya. El primer any es va fer una edició especial amb la portada de l’Arsenal pel Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: