Dimarts, 25 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament defensa l’accessibilitat de la llosa de cobertura de la via, quan la primera fase de les obres va arribant a la seva finalització

Pere Regull ha comentat en el decurs de l’espai “Diàlegs amb l’alcalde”, davant de les crítiques a l’accessibilitat a les zones més altes de la llosa de cobertura, que aquesta serà accessible per a persones amb mobilitat reduïda malgrat les escales que hi ha en els punts més elevats.

En relació a aquesta qüestió, i quan les obres de la primera fase estan ja en la seva recta final ja que és previst que finalitzin entre febrer i març, l’alcalde de Vilafranca ha explicat que hi ha punts de la cobertura que no s’han pogut salvar d’altre manera ja que les vies no es van soterrar prou en el seu moment. Regull reconeix que a la zona dels carrers Bisbe Morgades i Menéndez Pelayo hi ha un accés que té entre 5 i 6 escales, i que superar aquest desnivell amb rampes en aquestes zones es fa complicat perquè haurien de ser unes rampes molt grans que ocuparien molt d’espai.

La solució per la qual s’ha optat és facilitar l’accessibilitat a la zona alta de la cobertura a pocs metres d’aquests carrers, concretament a l’alçada dels carrers Germanor i Ateneu, amb la qual cosa es garanteix que serà permeable per tothom.

En aquests moments, a poques setmanes de la finalització d’aquesta primera fase ja es pot començar a apreciar quin serà l’aspecte que tindrà el Passeig de Rafael Soler quan estigui finalitzat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: