Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La policia local ha detingut un conductor amb alcoholèmia positiva per conducció temerària

La matinada del passat diumenge, 3 de gener, la Policia Local de Vilafranca va detectar un turisme que sortia d’un estacionament fent acceleracions brusques, circulant sense llum i a una velocitat elevada.

Els agents li van donar l’ordre d’aturar-se però aquest no va fer pas i va iniciar una conducció temerària per diferents carrers de la ciutat circulant, fins i tot, per carrers en sentit contrari.
El dispositiu de seguiment efectuat per les patrulles de la Policia Local va aconseguir interceptar i aturar el vehicle al carrer de la Vinya amb l’avinguda del Garraf.
El conductor va ser sotmès a la prova d’alcoholèmia donant resultat positiu i, per aquest motiu i per la seva conducció ha estat imputat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.
Aquella mateixa nit ja s’havien instruït diligències per dos delictes de les mateixes característiques. A primera hora de la nit els agents van observar una retenció de trànsit provocada per un conductor que es trobava aturat en mig del carrer Igualada sense cap senyalització. En arribar els agents a la seva posició el conductor encara portava a les mans un got de tub amb beguda alcohòlica al seu interior. Sotmès a la prova, va donar positiu.
Cap a les 05.30h els agents de la Policia Local van observar com un altre vehicle arribava a un pas de vianants elevat a velocitat inadequada, colpejant els baixos del vehicle.
En aturar-lo, se li va ordenar al conductor que sortís del vehicle i li costava mantenir la verticalitat. Sotmès a la prova, va donar un resultat d’alcoholèmia molt elevat i, per aquest motiu, també se li va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit.
La Policia Local de Vilafranca informa que el consum de begudes alcohòliques provoca alteracions físiques i psicològiques que perjudiquen greument la conducció segura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: