Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PABA convida a tots els barbuts a participar en l’enregistrament d’un Lipdub aquest dissabte a la tarda

L’Associació de Barbuts de l’Alt Penedès continua oferint activitats al voltant de les Festes de Sant Raimon.

Una d’aquestes activitats és el tradicional sopar dels barbuts que tindrà lloc aquest mes de gener. Però a banda enguany han decidit gravar un Lipdub i ho faran amb la música del seu himne. Es tracta de la cançó Els barbuts que va compondre el cantautor penedesenc Paton Soler l’any que va protagonitzar el pregó del sopar dels barbuts.
Des de l’Associació de Barbuts de l’Alt Penedès esperen disposar d’un mínim de 20 participants i quan més seran més riuran.
La convocatòria és oberta a tothom que tingui pels a la cara, ja sigui barba o perilla. Els voluntaris es poden presentar a les quatre de la tarda d’aquest dissabte al carrer Puigmoltó, on hi ha la barberia Santó. A la trobada d’aquest dissabte es concretarà també quin dia es farà el sopar de barbuts d’enguany. Inicialment estava previst pel 30 de gener, però s’haurà de canviar la data perquè coincideix amb les primeres rues de carnaval.

Comentaris

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: