Diumenge, 17 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Paton Soler va presentar el seu darrer disc “…Fent memòria” aquest dissabte a Les Cabanyes

L’acte de presentació del darrer treball del músic penedesenc es va fer a les 7 del vespre a l’Església Vella de Sant Valentí de Les Cabanyes.

El disc és un recull de cançons que volen ser un resum de la seva extensa trajectòria musical, des de l’any 1984. Tal com explica el mateix Paton Soler, es tracta d’una tria de 17 cançons, dividides en blocs: poemes musicats de Papasseit, Gabriel Ferrater, Sagarra i Llavina; instrumentals, tradicionals catalanes i d’autor. Soler apuntava, a més, que es tracta d’un recopilatori de cançons molt diverses i de diferents èpoques.

A l’acte hi van assistir diversos convidats:  Raimon Gusi, regidor de cultura de Vilafranca i conseller de cultura del Consell Comarcal; Max Miret, president de l’ANC de Les Cabanyes; Francesc Olivella, president de la D.O. Penedès i veí del municipi, el biòleg Francesc Murgades, el professor jubilat de literatura catalana Fonxo Blanch i també l’alcalde de Les Cabanyes, Agustí Vallverdú. Vallverdú apuntava que era un plaer acollir aquest aquest acte al municipi.

La presentació que va fer aquest dissabte a Les Cabanyes, poble on resideix Soler, va ser la primera de la vintena que té previstes. En aquest cas, s’hi van projectar sis videoclips de temes que apareixen a la selecció feta per al disc.

 

 

 

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Bob Dylan en català

Penedès Televisió

10:30
De festa
Festa Major d'hivern dels Monjos / Aplec de Sant Pau
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: