Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Paton Soler ha compartit amb amics la presentació del seu darrer disc a Vilafranca

El cantautor penedesenc Paton Soler ha presentat aquest dijous a la sala de sessions del Consell Comarcal de l’Alt Penedès el seu darrer treball discogràfic “Paton Soler…fent memòria, 1”.

En el volum, Soler recull una selecció dels temes que ha cantat al llarg de la seva extensa trajectòria.

La presentació va estar presidida pel conseller de Cultura i regidor de Vilafranca, Raimon Gusi, i comptava amb la presència de molts dels amics del cantautor, entre ells el director d’El 3 de Vuit, Ricard Rafecas, que destaca l’estil del músic penedesenc.

Amb el Paton Soler els uneix una gran amistat.

També van intervenir a l’acte el president del Vinseum, Joan Tarrada, o l’escriptor Jordi Llavina, en aquest cas perquè el disc inclou un poema seu musicat. També l’acompanyaven Max Miret, president d’ANC de Les Cabanyes), o els professors Fontxo Blanc, i Francesc Murgades.

El CD inclou 17 cançons de tots els temps que formen part de la llarga discografia de Paton Soler, amb 700 cançons enregistrades, 200 de les quals tradicionals. A la tria hi ha peces des del seu primer disc de l’any 1986 titulat “M’agradaria”, a altres amb poemes musicats de poetes com Joan Salvat-Papasseit, Josep Maria de Sagarra, o Gabriel Ferrater.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: