Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte els “In Crescendo” van donar la benvinguda al 2016

La coral va protagonitza un concert al al Casal de Vilafranca amb tota la força de les seves veus.

Els In Crescendo són un grup vocal format per joves d’entre 17 i 25 anys, amb un repertori variat. Tenen una formació coral més aviat clàssica però gaudeixen arranjant i interpretant cançons modernes, portant-les al seu terreny. El grup va néixer la primavera del 2014. Es van presentar al càsting de la segona edició del concurs de TV3 “Oh Happy Day!” i en van ser els guanyadors. El març de l’any passat van presentar el seu primer disc titulat “Som In Crescendo”, i amb aquest mateix nom porten el seu espectacle musical arreu de Catalunya. Durant el 2015 van fer més de quaranta actuacions, sumant els concerts de la Gira Europea i tots els del territori català.
A Vilafranca han portat el concert de presentació del seu primer disc, però ja estan treballant en un segona producció que suposarà també un 2016 molt intens.
Amb un fil argumental relacionat amb els sobres els In crescendo van anar presentant tot un seguit de peces musicals prou conegudes i d’una gran varietat d’estils, des del “Puff era un drac màgic” a l’Enjoy the Silence de Depeche Mode.
Un concert que va atrapar al públic del Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: