Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte, els “IN CRESCENDO” donaran la benvinguda al 2016 amb tota la força de les seves veus

El grup va néixer la primavera del 2014. Units per la il·lusió i les ganes de créixer, de seguida van plantejar-se objectius. Es van presentar al càsting de la segona edició del concurs de TV3 “Oh Happy Day!” i en van ser els guanyadors.

Així van rebre el premi del programa, consistent en una gira per tres ciutats europees.
El passat 28 de març van presentar el seu primer disc titulat “Som In Crescendo”, i amb aquest mateix nom porten el seu espectacle musical arreu de Catalunya. Durant el 2015 han fet més de quaranta actuacions, sumant els concerts de la Gira Europea i tots els del territori català.
El concert al Casal serà el 2 de gener a partir de les 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: