Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

In Crescendo ha presentat el seu darrer treball al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca

El concert es va fer aquest diumenge al vespre, en el marc del Festival MUSiCVEU.

El grup va presentar el seu tercer disc anomenat «Inesperat» i també van interpretar una selecció de les cançons que els han marcat més, algunes 100% a capella i altres acompanyades d’instruments en directe interpretades pels mateixos membres del grup.

La història musical d’In Crescendo va arrencar després de guanyar el concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3 l’any 2014 i treure el seu primer disc ‘Som In Crescendo’ el 2015, que els va portar de gira per Catalunya, Aragó, Illes Balears, Croàcia, Suïssa i Polònia en més de cinquanta concerts. El grup vocal va evolucionar quan al 2016 va publicar un DVD musical al costat de l’Orquestra de Cambra de Granollers, i un segon disc i espectacle titulat ‘Ínfimit’ l’any 2017. Després de quatre anys i gires de concerts nacionals i internacionals, experiments musicals i col·laboracions amb artistes reconeguts, com el concert pels refugiats al Palau Sant Jordi de Barcelona amb Joan Manuel Serrat, Joan Dausà o Elena Gadel entre d’altres, In Crescendo segueix enfrontant-se al repte de versionar de manera sorprenent cançons de tots els moments, estils i llocs, amb particulars arranjaments i un mode únic d’interpretar temes moderns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: