Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una petita foguera a la casa de El Parquet celebra, demà, l’arribada del solstici d’hivern

Al llarg de tot aquest 2015 i amb el títol de Loop Nature, l’artista floral Montse Bolet ha realitzat 3 intervencions que simbolitzen la benvinguda i celebració de les estacions de l’any: Primavera, Estiu i Tardor, i demà durà a terme la quarta i darrera intervenció de l’any, l’entrada a l’Hivern.

Aquesta vegada la celebració de l’entrada a la darrera estació de l’any serà molt especial ja que simultàniament a la instal·lació floral es farà una petita foguera.
Així, durant la nit d’aquest dimarts tothom que passi per davant del Parquet podrà contemplar la instal·lació que romandrà il·luminada durant bona part de la nit. Tanmateix, tothom que ho desitgi està convidat a les 8 del vespre per descobrir l’últim Loop Nature de l’any i contemplar la creació floral efímera que estarà instal·lada a la casa del Parquet, situada entre l’avinguda Lluís Companys i l’Avinguda Europa, al barri de la Girada.
Els assistents podran cremar les branques que l’artista els hi lliurarà. També s’oferirà una copa de vi i coca com a comiat de l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: