Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una festa amb els 4 Magnífics, el tradicional sopar i l’estirada de corda activitats de l’Agrupació de Raimons per aquest mes de gener

L’Agrupació de Raimons ha presentat les activitats que preparen de cara al mes de gener, en el marc de les festes d’hivern de la vila, i que serveixen per tal de celebrar les festes al voltant de la seva onomàstica.

Les activitats que organitzen entren ja dins del que són actes tradicionals a Vilafranca. El primer serà la segona festa dels Raimons, que substitueix el que va ser un dels actes emblemàtics com era el concert amb la Salseta que va arribar a les 25 edicions. Després d’un any de descans, el 2015 van reprendre el ball amb aquesta festa amb un altre format. En aquesta segona edició la cita és el 9 de gener, a 2/4 de 12 de la nit a Cal Bolet amb els 4 Magnífics, com explica Raimon Bové.

El segon dels actes que organitzen és el sopar de Raimons i Raimundes, que arriba a la seva 38èna edició. Serà el dia 16 de gener, i abans de sopar s’han preparat un seguit d’activitats com son el berenar amb els Raimons i la fotografia de grup; la presentació del llibre escrit per Jesús Bonals, que publica els seus llibres amb el pseudònim de Raimon Esplugafreda; i la visita nocturna al cementiri de Vilafranca. El sopar està previst a partir de les 10 de la nit i enguany comptarà com a convidat amb Raimundo Viejo, que ha ocupat el lloc número 5 per Barcelona en la llista de En Comú Podem en les darreres eleccions generals. Raimon Solà explica que espera poder assistir al sopar.

Finalment, des de l’Agrupació de Raimons tornen a organitzar l’estirada de corda, però enguany amb alguns canvis. El primer i més destacat és el canvi d’ubicació, es farà dissabte 23 de gener a la tarda a la Rambla de Sant Francesc. Així mateix es proposen fer una estirada de corda jove.

Per tal d’apuntar-se en aquesta activitat, o per conèixer qualsevol de les que organitzen des de l’Agrupació es pot consultar la seva pàgina web www.raimons.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: