Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pessebre vivent parlat de Les Gunyoles ha arrencat amb èxit les representacions, que s’allargaran fins al 10 de gener

Un any més, i ja en van 39, torna el pessebre vivent parlat de Les Gunyoles. Diumenge començaven les representacions amb algunes millores tècniques i escèniques que tant els actors com el públic van valorar molt positivament. Més de dues centes persones no es van voler perdre l’espectacle.

El pessebre vivent parlat de Les Gunyoles té la peculiaritat que és una mena de barreja entre pessebre vivent i els Pastorets. Els espectadors arriben al petit nucli d’Avinyonet del Penedès i són guiats pels carrers del poble i per un circuit que recorre part de la serra per a veure els diferents quadres, la majoria dels quals són teatralitzats.

Després de les dues primeres representacions d’aquest any i un cop superats els nervis de l’estrena, el balanç era molt positiu.

Els actors destaquen el gran nombre de representacions que fan cada any per les festes de Nadal per donar resposta a la demanda del públic.

El pessebre vivent parlat de Les Gunyoles implica entre 200 i 300 persones i, per tant, mou pràcticament tota la gent del poble.

Aquest any, i gual que l’any passat, part de l’equip va presentar el pessebre a Vilafranca el dia anterior a l’estrena. Així, es van poder veure els quadres en indrets peculiars com l’exterior del Palau Baltà o del Vinseum.

Les representacions del pessebre vivent parlat de Les Gunyoles tindran lloc divendres, dissabte i diumenge d’aquesta setmana i els dies 1, 3 i 10 de gener, de sis a dos quarts de vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: